Zang

Gody

Altijd al dat ene liedje willen leren zingen? Wil je nieuwe technieken leren met je stem maar weet je niet hoe te beginnen? Je kan bij mij terecht als beginner, gevorderde, zowel jong als oud. Ik geef les op jouw maat en met jouw favoriete songs.
Zelf ben ik vooral gespecialiseerd in popmuziek, akoestische muziek en funk,... maar ik ben ook zeker niet bang van een beetje jazz.

Eden

Als zangeres, muzikant en songwriter werk ik al enkele jaren zowel aan men eigen muzikale projecten als aan die van anderen. Na mijn studies zang en master in songwriting in Londen, kijk ik er enorm naar uit om mijn muzikale en creatieve kennis met jullie te delen. We gaan op zoek naar je eigen stem als zanger(es), werken aan je zangtechniek en bekijken verschillende songwriting technieken om je songs zo sterk mogelijk te maken.

Laura P.

Beginners en gevorderden van alle leeftijden zijn bij mij welkom! Ik help je met het ontwikkelen van een sterke basis en geef je de tools die je nodig hebt om ook zelfstandig aan je zang te werken, steeds aan de hand van jouw favoriete muziek.

Lindy

Ik ben Lindy, zangeres bij she bad. Na vele jaren zelf les te volgen, nummers te schrijven en live op te treden probeer ik deze drie aspecten in mijn lessen op te nemen. We werken aan je eigen persoonlijkheid als zanger(es), techniek, improvisatie en zelfvertrouwen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x