Zang

Lela

Pop, rock, jazz of funk bij mij kan je voor elk genre terecht. Samen werken we aan jouw muzikale traject, ongeacht je ervaring of leeftijd. Als student muziekpedagogie aan het Lemmensinstituut ben ik vertrouwd met gezonde zangtechnieken en muzikale eigenheid. Wil je graag groeien als zanger(es) of meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Dan help ik je hier graag mee verder!

Mirthe

Wil je graag je stem beter leren kennen? Wil je de juiste technieken leren en groeien als zanger(es)? Dan kan ik je zeker helpen! Naast mijn opleiding Muziekpedagogie aan het Lemmensinstituut, ben ik ook actief als zangeres/songwriter bij Indigo. Ik deel graag de kennis die ik heb vergaard met jou!

Jens

Na mijn opleiding klassieke piano aan het Lemmensinstituut en twee jaar zang/songwriting in PXL-music ben ik in de wereld van de popmuziek terecht gekomen waar ik nu full time als songwriter aan de slag ben. Heb je altijd al eens een nummer willen schrijven of opnemen? Of wil je gewoon aan je stem of piano vaardigheden werken? Dan help ik je daar graag mee verder!

Eliza

We hebben allemaal een stem – maar hoe kunnen wij deze goed gebruiken? Het draait niet alleen om zingen, maar ook spreken en ademen. Hoe kan je jouw eigen stem vinden en ontwikkelen?

Ik ben Eliza, een zangeres uit Noorwegen – ik heb klassieke zang gestudeerd in Amsterdam, en ik ben zeer geïnspireerd door jazz, rock & metal! Ik bied een spannende les aan met oefeningen dat zingen gemakkelijk maakt. Samen kunnen we jouw repertoire ontdekken en veel zangplezier maken!

Jonas

Opgeleid als multi-instrumentalist en studerend op het Lemmensinstituut waant Jonas zich een weg door de muziekwereld. Hij ging eerder al te werk in verschillende pop, new-wave en punkgroepen als zanger en gitarist en is momenteel actief binnen Cellar Soul. De passie die hij zelf voor muziek heeft wilt hij graag binnen anderen aanwakkeren of verder ontwikkelen.

Wachtlijst

Vind je geen passend uur?

Zet je dan op de wachtlijst, vanaf er iets vrij komt bellen wij jou op!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x