The Wall

Ben je dringend op zoek naar een drummer, zanger of bassist? Laat het ons weten en wij plaatsen je zoekertje op The Wall

Band Zoekt ...

Nextavenue zoekt nieuwe bassist(e) (+30j).

Next Avenue is een band die hun eigen nummers speelt en arrangeert. De stijl is een mix van invloeden uit pop, rock en funk. Naast uptempo nummers speelt de band ook enkele bluesy/jazzy ballads. Hoewel de nadruk ligt op het creëren van een eigen repertoire, zal de band tijdens liveoptredens ook enkele covers ten gehore brengen.
Wij repeteren om de 14 dagen in Herent van 20u tot 22u op een donderdag.

https://www.nextavenue.be/
frank.poelman37@gmail.com

Bassist gezocht!

Hallo toetsenman/-vrouw,
Wij zijn op zoek naar jou! We zijn een cover-groep uit het Leuvense en hopen je snel als nieuwe toetsenist(e)/backingvocalist(e) in onze groep te mogen verwelkomen. Dus als je zin hebt om wekelijks een bruisende repetitie en geregeld optredens mee te maken, dan ben je onze man/vrouw!! We coveren songs van Bob Dylan tot Foo Fighters, Green Day en vele anderen….Meer informatie over de playlist, enz… vindt je op https://on-stage.eu

mathevechristiaan@gmail.com 0496380508

Coverband On-Stage zkt toetsenist(e)/backingvocalist(e)

De band Granit is op zoek naar een (beginnende) rhytm gitarist en zanger of zangeres voor een 80's tot nu rock band.
Wij zijn 40+ en repeteren in regio Leuven.

Contact: didier_desmyter@yahoo.com

Granit zkt. Rhytm Gitarist & Zanger(es)

BASSIST gezocht voor opstartend powertrio te Aarschot.

Genre: varieert tussen stonerrock/postgrunge/nu-metal/alternative metal. Vooral gebaseerd op guitar & bass riffs, groovy drums en melodieuze vocals (er zit altijd wat commerciële vibe in)
Repetities in Aarschot (JH De Klinker)
Onze huidige bezetting bestaat uit een zanger/gitarist en een drummer
Interesse? bve85@telenet.be

Powerduo ZKT Bassist te Aarschot

Lesco is op zoek naar een nieuwe frontman. 40+ shows per jaar speel je moeilijk zonder zanger... Goed dat je al tot hier hebt gelezen! Dat betekent alleszins dat jij nieuwsgierig bent naar onze zoektocht. Wil je weten waar wij als band voor staan? Check zeker onze socials (fb: lescomusic, insta: wearelesco, site: lescomusic.be), en kijk nadien gerust verder naar onze behind the scenes om ons beter te leren kennen! Ben jij een echt podiumbeest, muzikaal aangelegd en zie jij jezelf wel passen als zanger van een coverband met sympathieke kerels? En wil je hier dan ook nog eens voor betaald worden?! Vul vrijblijvend dit interesseformulier in. Geen stress, dit is helemaal niet bindend! Gewoon even polsen wie je bent. Wie weet heb jij de Lesco-vibe die we zoeken, dan leren we u graag beter kennen!

https://tiny.cc/ikwilbijlesco

Partycoverband zoekt zangtalent

We spelen de beste covers van de beste groepen zoals Metallica, Megadeth, Judas Priest, Iron Maiden…
Repetitieruimte in Tienen met berging, zanginstallatie, opnameapparatuur,... alles is aanwezig. Voor jou hebben we een deftig Pearl drumstel met nog een extra statief en cymbaal met een Pearl dubbele baspedaal voorzien.

We kijken er naar uit om je snel te verwelkomen.
Meer info: info@deferoxa.be

Deferoxa zoekt drummer

Simply Fred & The Red Shoes, komende uit regio Sterrebeek - Kortenberg, bestond uit een zanger, twee gitaristen, een bassist, een drummer en een toetsenist.
Aangezien onze leadgitarist ons zopas heeft verlaten zijn we dan ook op zoek naar een nieuwe. Onze leeftijdscategorie bestaat momenteel uit drie 50-tigers en twee 70-igers waarvan onze drummer het meeste ervaring heeft. We hebben een eigen ruime repetitieruimte in Sterrebeek en repeteren in principe éénmaal per week van 19 u tot 22 u.
Wij spelen covers van de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 zoals CCR, Simple Minds, De Kreuners, Elvis Presley, The Scabs, Raymond v/h Groenewoud, The Eagles, Chuck Berry, Carl Perkins, Cheap Trick, Smokie, The Box Tops, in totaal zo'n 40 nummers.

Ingeval van interesse kan je mij steeds contacteren: micheljozef.meeus@telenet,be

Michel

Simply Fred & The Red Shoes zoekt leadgitarist

Drummer gezocht voor sludge/thrash/black band in Leuven. Tracks zijn beschikbaar op aanvraag.
Inspiratie: High on Fire, Darkthrone, Exodus, Sleep, ...
Regio : Leuvense/Vlaams-Brabant/Limburg
Contact : veeckmans.wouter@gmail.com

Drummer gezocht voor sludge/thrash/black band

Habicha is een band die covers brengt in het genre Rock'n'Soul alsook Rhythm'n'Blues, Rock'n'Roll,... Best te vergelijken met Bonnie Raitt, Joe Cocker, Nina Simone, Linda Ronstadt, Tedeschi Trucks Band, Beth Hart,... Daarnaast hebben we een heleboel eigen nummers liggen die we op termijn er bij gaan nemen.

We zijn een band met de nodige ervaring, ikzelf was ooit gitarist bij Clouseau, Betty Goes Green en The Scabs.
We zoeken een toetsenist(e) en backingvocalist(e) die kunnen repeteren in het Leuvense.

contact: Tjenne Berghmans - Etienne.berghmans@proximus.be - 0477 87 24 05

Habicha zoekt toetsenist & backings

Hallo Iedereen, Ik ben op zoek naar Kurt Kobain, Dave Grohl, Noel gallagher achtige zanger(es) met rauwe sterke stem en een Bassist(e) om de Grunge, Punkrock covergroep Farwana compleet te maken, regio Vlaams Brabant, Leuven, Lubbeek...

bij interesse schrijf naar Maarten.Wilmaers@gmail.com Lets Rock!

Zanger en bassist gezocht!

Deferoxa zoekt frontman of frontlady voor de vocals:

We spelen de beste covers van de beste groepen zoals Metallica, Megadeth, Judas Priest, Iron Maiden… Repetitieruimte in Tienen met berging, zanginstallatie, opnameapparatuur,... alles is aanwezig. We kijken er naar uit om je snel te verwelkomen.

Meer info: info@deferoxa.be

Deferoxa zkt frontman of frontlady

Hey, ik ben Lara en ik ben nog op zoek naar een bassist, drummer, pianist en gitarist om een metal band (melodische/ symfonisch) op te starten. Momenteel zijn we met 2 (vocalist en gitarist). De repetities zouden doorgaan in Leuven :). Indien het je aanspreekt, stuur dan zeker een mailtje :)!!

Lannoy.lara@gmail.com

Bandleden gezocht voor metalband

Ik ben Maarten, ik speel de Drums en componeer songs.
Ik wil graag een groep beginnen, hiervoor zoek ik: een gitarist, een bassist en een zanger(es)

Graag had ik eigen muziek gemaakt in de stijl van Nirvana, Foo Fighters, Maschine gun kelly, Queens of the Stoneage, Oasis, Blur, Bring me the Horizon, Green day, K'choice...
Regio: Vlaams Brabant.

Email: Maarten.Wilmaers@gmail.com

Drummer ZKT band

Goed gerodeerde band met eigen nummers, zoekt retestrakke drummer om crossover te spelen als Toxic Shock, Iron Reagan, Insanity Alert
Haal jij ook de mosterd bij de oude meesters zoals Agnostic Front, Slayer, Suicidal en Pro Pain? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Regio: Vlaams Brabant en Limburg of provincie Antwerpen (mits je eigen vervoer hebt)
1x repeteren per week en motivatie is een must
contact: realbadquitter@gmail.com

Wanted: Drummer....

Onze gitarist heeft beslist om ermee te stoppen wegens te druk om te combineren met zijn werk en zijn andere band. Daarom zoeken we voor onmiddellijke indiensttreding een halfgare gitarist met de nodige skills en heel veel humor. Het genre bestaat uit pop, rock klassiekers en een vleugje dance. We oefenen elke dinsdagavond in Linden bij Leuven. We kunnen ook serieus zijn, maar dat mag niet te lang duren. PS: we hebben ook een lekkere zangeres en een stoere zanger in de front, als dat u over de streep kan trekken, maar bijt ze niet want dan beginnen ze te brullen, 't zijn dan ook Shaguars, hé.

Prettig gestoorde medley coverband "The Shaguars" zoekt een gitaar-mens.

Wij zijn een achtkoppige band die mainstream hits uit de jaren '50/'60 brengen (denk vetkuiven en petticoats, rock 'n roll, doo wop en romantische ballades). De zangfront van 4 staat garant voor prachtige meerstemmigheid, ons handelsmerk.

We repeteren op donderdagavond in Eppegem, in een eigen lokaal waar alles kan blijven staan.

We willen in de eerste plaats fun maken, maar verwachten wel inzet, voorbereiding, kwaliteit en engagement.

We mikken op 10 à 12 optredens per jaar.
Contact: Chantal 0473 718 708
https://www.thecherrypops.be/band

Drummer gezocht voor fifties/sixties coverband

Ik ben Wouter, bassist uit Leuven van 28 jaar.

Ik speel al heel wat jaren bas en zou graag in een metalgroep spelen, liefst de extremere genres zoals black, death, doom, thrash, ... Ik heb bandervaring en eigen gear. Ook schrijf ik graag mee riffkes.
Grote fan van bands als High on Fire, Darkthrone en Cannibal Corpse.

Qua locatie ben ik redelijk flexibel, vooral veel goesting om erin te

Contact: vliegen.veeckmans.wouter@gmail.com
0471777501

Bassist zoekt metalgroep

Wij, een drummer, bassist en zanger, zoeken een gitarist van De Ring Leuven, Campus Redingenhof of de Wijn Pers, die wil meespelen in de talentenjacht van onze school. We spelen het liedje Morirò da re van Måneskin op meerdere dagen voor een live publiek en dit tijdens de week van 28 maart.

Interesse? Contacteer Maya op maya.parson@gmail.com

Leerlingen van De Rockschool zoeken een gitarist!

Gezocht omgeving Brussel-Leuven-Tienen-Sint Truiden: drummer voor bluesproject, ter vervollediging van een trio met zanger-gitarist en bassist .

Doel: plezier maken, stevige nummers brengen, goeie roots-blues loslaten op het publiek. Genre: jaren zestig beesten zoals wij (John Lee Hooker, Lightnin' Hopkins...) en nieuwe wolven (Jim Suher, Seasick Steve...) laten ontvlammen in een dreunend orgasme (Gary Clark jr., North Mississippi Allstars, ...).

Gezocht omgeving Brussel-Leuven-Tienen-Sint Truiden: drummer voor bluesproject

Wil je niet in de zoveelste coverband spelen en graag helpen met nummers in elkaar steken?
Repetitie elke vrijdag van 19 tot 22u in Hasselt , vlakbij afrit E313
Er is een drum aanwezig in onze repetitieruimte, enkel cymbalen en je liefde voor muziek dien je mee te brengen!
Interesse? jvanheusden@telenet.be

Rockband met eigen nummers zoekt drummer

Hallo! Wij zijn een beginnende folk metal band uit Leuven. Om onze line up compleet te maken zijn we nog op zoek naar een drummer en een bassist. We zijn allemaal tussen de 18 en de 27 jaar, en van verschillende niveaus. Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje naar: sam.dejonge@outlook.com

Hopelijk tot snel!

Folk Metal band zoekt drummer en bassist

Eastlake Avenue zoekt een nieuwe, gemotiveerde drummer/drumster regio Leuven. Iemand die zich minimum elke twee weken 1 avond kan vrijmaken voor een repetitie, en zich tegen de repetitie telkens heeft voorbereid. We repeteren al 1,5 jaar, zijn op elkaar ingespeeld en zoeken daarom iemand die er in wil vliegen, en net als ons graag niet te lang meer wil wachten om eens op te treden. We zoeken geen supertalent, wel een muzikant met motivatie.

We spelen al nummers van The Vines, Danko Jones, Thrice, Nirvana, The Offspring, Queens of the Stone Age,... Kortom nummers met ballen. Later ook ruimte voor eigen werk.

Leeftijd is onbelangrijk (wij zijn 33+). Een eigen repetitieruimte is een pluspunt. Eens komen proberen? bartvandebroek@hotmail.com

Drummer of DRUMSTER gezocht voor rockband met BALLEN regio Leuven

We zoeken een gepassioneerde rockdrummer die mee wilt bouwen aan een eigen sound. Wij plannen een EP uit te brengen en hebben enorm veel zin om zo veel mogelijk optredens te doen. Live steken we ook wat covers in onze set!

We hebben een repetitieruimte ter beschikking.

Does this ring a bell? Stuur me een mail of bel even! Hans.bekaert@outlook.com | 0486 26 43 91 Invloeden: Smashing Pumpkins, Radiohead, Jeff Buckley

Stevige gepassioneerde rockdrummer gezocht voor een nieuw power trio met eigen nummers (Gitaar/Zang, Bas en Drums)

Zanger/gitarist uit Wilsele (60j) zoekt muzikanten (bas, drum, bluesharp,...) om een trio of kwartet mee te vormen. In dit ensemble heb ik liefst ook nog een extra zangstem.

In het verleden heb ik gewerkt aan projecten zoals Smoke daddy en Penny and the Whales. Mijn helden zijn onder andere: Gary Clark jr., Alvin Youngblood Heart, Doyle Braham, R. L. Burnside, North Misissippi Allstars, Lightnin'Hopkins, ... maar jouw inbreng en voorkeuren worden zeker geapprecieerd.

Interesse? Bel 0496 630101 of stuur een mailtje naar wimray@telenet.be

Tot snel!

Zanger-gitarist zoekt bandleden voor Blues/Bluesrock band

Onze leerlingen van de bandles op maandag zijn nog op zoek naar een drummer. Ze spelen voornamelijk Blues en Rock, eerder dit jaar speelden ze Punk, Rock en Pop. Ze zoeken vooral een drummer die bij hun past, veel ervaring is niet persé nodig. Hun leeftijden schommelen tussen de 30 en de 65 jaar. Ze zullen repeteren op de zolder van de gitarist in Boutersem. Drumstel en pinten zijn voorzien, je hoeft dus enkel je stokken mee te pakken en je bent vertrokken! Moment van repetitie nog af te spreken. Bellen op 04950 208 732 of mailen aan ives@resnv.be

Drummer gezocht!

Hello, I'm Veda, I have been playing bass and singing for a while with several bands. I'm 56. I love music and especially progressive and alternative rock. I'm very fond of the music of Seventies -- for instance Frank Zappa, Pink Floyd, early Genesis, Gentle Giant, Deep Purple... -- but I'm open to all types of music. I am looking for a band with the aim of growing together, as individual players and as musical "whole". You may contact me via e-mail as vradf @ gmx.com. 6 november 2020

Bassist/Zanger zoekt band om samen te kunnen groeien

Voor onze band hebben wij een nieuwe toetsenist nodig die zich thuis voelt in een breed genre van muziek. Wij zijn een nieuw opstartende ambianceband waar de nadruk zal liggen op medleys van nummers die ofwel dansbaar zijn ofwel meezingbaar. Onze repetities gaan door in Meerhout en de optredens zijn in heel België. Er zullen medleys tussen zitten van alle genres en alle tijden. Dus klankbeheersing op het keyboard is van essentieel belang. contacteer : Christophe Hoedemakers 0496/86.51.15 of hoedie2000@hotmail.com

Toetsenist gezocht

Mijn naam is Veerle Massie en ik schrijf eigen Nederlandstalige liedjes met diepgang die ik samen met Heidi breng in huisconcerten in omgeving Aarschot/Leuven. Ik zoek een tweede zangeres, liefs sopraan of mezzo-sopraan -stem met ruim bereik. Sensitief zijn is een pluspunt. Van belang: - bereid zijn mijn muziek (en af toe ook liedjes van minj overleden partner Guido) te zingen - zowel achtergrondzang als af en toe leidende stem kunnen zingen - dicht bij een publiek durven zingen, in je gevoel durven gaan - muziek kunnen instuderen op het gehoor (geen partituur) - tevreden zijn met een rustig concerttempo (1 tot 3 concerten per seizoen) - kunnen repeteren 1 maal per week in Langdorp of Tremelo Meer info: 016/ 37 04 69 bij Veerle Massie www.stemenklankbeleving.be.

Stem- en klankbeleving

wij zijn een Nederlandstalige Coverband 'Ontpopt' op zoek naar een keyboard speler en een bassist voor het volgende seizoen. De band bestaat 16j. en we hebben reeds op mening festivals mogen spelen. Ik schat 25 à 30 optredens die we zullen kunnen spelen volgend jaar. We hebben onze eigen vaste technieker met digitale tafel die altijd met ons mee gaat. Voor extra info en referenties : www.ontpopt.be https://www.facebook.com/ontpopt.be

'Ontpopt' op zoek naar een keyboard speler en een bassist

Hey jij! Droom jij ervan om op een podium te staan, alleen of met je vrienden? Wil jij graag je talent delen met een publiek? Ben jij tussen 15 en 18 jaar? Dan is dit hét moment om in de spotlight te staan, want op 25 januari 2020 is STADHUIS helemaal van jou! WOORDKUNST. DANS. ZANG. KLEINKUNST. TONEEL. OF IETS TOTAAL ANDERS? Met de hulp van ervaren coaches werk je de komende maanden een eigen voorstelling uit binnen de discipline waar jij sterk in bent. Waar je performance exact over gaat en op welke manier je die uitwerkt, kies je volledig zelf. Alleen het overkoepelend thema ligt al vast: sociale media. Kan jij je vinden in het thema en heb je zin om je mening hierover te uiten in de vorm van tekst, dans, toneel of op een heel andere manier? Schrijf je online in of kom op 9 oktober naar de infomoment in STADHUIS. Infomoment: 9 oktober om 13.00 uur in STADHUIS, Naamsestraat 3, Leuven. Meer info en inschrijven: www.mijnleuven.be/memyphoneandi Vragen: zulaa.antheunis@leuven.be

Me, my phone and I

Band zoekt zanger(es). Drum, bas, gitaar en synth zoeken gemotiveerde zanger(es) om eigen nummers te vervolledigen. Alternatieve rock onder invloed van Faith No More, RATM, The Prodigy, 2 Unlimited, Refused, Zappa, ASIWYFA,… Ervaring, open geest, uitzonderlijk talent en pluspunten zijn pluspunten. Repetities op woensdagavond regio Leuven. Mailen naar mattiasvos@icloud.com Bedankt en groetjes, Mattias & band zonder naam

Band zoekt zanger(es).

Gezocht : Toetsenist voor een nieuwe opstartende Party-Band omgeving Leuven. Momenteel bestaan we uit gitarist, bassist, drummer, zanger en zangeres. Om echt van start te kunnen gaan hebben we nog een toetsenist(e) nodig om de juiste sounds toe te voegen. Onze bedoeling is om allerlei feestnummers en meezingers te brengen op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, ............. Dit kunnen nummers zijn zoals, Eén kopje koffie, Sweet Caroline, I'm so excited, Nutbush city, Living next door to Alice, Een Ster, Allerlei medley's, ...................... Wie voelt zich hiervoor geroepen ? Graag contact opnemen via wim.lissens@gmail.com of 0475/340819.

Party-band zoekt toetsenist

Kontrarie is een vierstemmig strijdkoor uit Herent (bij Leuven), ondersteund door enkele muzikanten. Gelovend in de kracht van muziek, zingen wij geëngageerde liederen uit de hele wereld. Met uitzondering van de 1e maandag van de maand, repeteren we elke maandagavond (bespreekbaar) in “Het Centrum”, Wijgmaalsesteenweg 15 in Herent. Wij zoeken een dirigent die - zich herkent in onze sociaal-geëngageerde visie - onze wekelijkse avondrepetities leidt, alsook een jaarlijkse zangdag en de zangmomenten op ons jaarlijks weekend - ons dirigeert bij grote en kleine optredens - samen met de artistieke werkgroep ons repertoire verder wil uitbouwen Alle info over Kontrarie op www.kontrarie.be Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich wenden tot de voorzitter: Jacques De la Marche jacquesdlm@skynet.be 0485-404722

Strijdkoor Kontrarie zoekt dirigent

JEUGDKOOR Clari Cantus zoekt bassen en tenoren tussen de 13 en 25 jaar! Kom zeker naar onze open repetitie! WANNEER? Woensdag 17 oktober van 19:15 tot 21:00 WAAR? Jozef Pierrestraat 56 in het Heilig Hart Instituut in Kessel-Lo INFO Verdere info op het evenement op facebook of op www.claricantus.be

JEUGDKOOR Clari Cantus zoekt bassen en tenoren

The Crocodiles is een Pop-Rock coverband, momenteel nog met 5 leden. Eind dit jaar stopt onze toetsenist er echter mee.Wij spelen nummers zoals Weak - Skun Anansie, Girl Anouk, Rain down on me Kane, One way or another Blondie, Valerie Amy Winehouse. Contact: Eric Vanroy: 0496/488555

The Crocodiles zoeken toetsenist

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x