Band support

Heeft jouw band ondersteuning nodig?
Wij zijn opzoek gegaan in ons netwerk en hebben enkele interessante freelancers speciaal voor jou verzameld.

Songwriting, Studio & Recording

Studio Rigo

Studio Rigo is een opnamestudio in Hoegaarden. We maken gebruik van de nieuwste opnametechnieken en hoogstaand materiaal om geluidsopnames van professionele kwaliteit te maken. Wil je demo's, een lied of een volledig album opnemen? Een voice-over voor je bedrijf? Audio herstelling? Hulp nodig met componeren, producen of masteren van je muziek? Contacteer Studio Rigo en ik help je graag verder met het realiseren van je project.

Sten Veiths

Droom je van je eigen song te schrijven en op te nemen? Wil je graag een cover brengen, maar naar je eigen stijl? Schrijf je teksten, maar twijfel je of ze goed zijn?
Ik leer je met plezier songs en teksten schrijven die we dan klaar maken voor de studio en zodat je uiteindelijk je eigen song(s) kan uitbrengen.
Welke genre ook, Engels of Nederlands.
We pakken het rustig aan, op jouw tempo.
Na enkele lessen hebben we je eigen song geschreven en kunnen we nadien de studio in.

Foto & Video

Sten Veiths

Je eigen videoclip! Hoe fijn zou dat zijn?
Jouw song visueel vertalen en het tot leven wekken. Dat kan!
Het bedenken, het filmen, het monteren en het uitbrengen van een videoclip lijkt een hele opgave, maar ik leer je wat noodzakelijk is, en samen maken we je videoclip.

Shot by Matse

Van muziek video’s tot portretfotografie, bij mij kan je terecht voor al je visuele projecten. Of dat nu een muziekvideo, aftermovie, portretfoto’s of foto’s van je optreden zijn. Aarzel niet om contact op te nemen en samen wat te creëren.

Technische ondersteuning

SOJO

Jeugdhuis de SOJO, een podium voor opkomend talent. Biedt niet alleen speelkansen op eigen podium, maar ook een netwerk van organisatoren en externe podia zoals festivals, café's en andere zalen. Een bruisende plek waar muziek de kansen krijgt die het verdient!

INUIT - Repeteren

INUIT biedt samen met Stelplaats laagdrempelige repetitieruimtes aan voor jonge muzikanten. Je kan terecht in 3 repetitieruimtes en (binnenkort) 1 modulaire ruimte voor elektronische muziekproducers en dj’s (al zijn bands daar ook welkom).

32/8 - Geluidsversterking

32/8 wil vrijwilligers die een muziekvoorstelling (concert, optreden, free podium, totaalvoorstelling, muziektheater, ...) willen brengen of organiseren, professioneel ondersteunen door hen zowel technische bagage - vorming dus - als het geluidsmateriaal ter beschikking te stellen, dit aan bijzonder lage prijzen.

SOJO Sounds

SOJO Sounds, een toevluchtsoord voor muzikanten. Van technische ondersteuning tot concertversterking, ze weven een netwerk van gelijkgestemden. Met begeleiding in VZW-opstart en wettelijke kaders, P.A.-repetities en je eerste stappen op een echt podium.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x