Ons Muzikaal Netwerk

Naast muzieklessen werken we sinds kort ook samen met externe coaches. Zij zullen je de kneepjes van hun vak aanleren, je ondersteunen waar nodig of meehelpen met het schrijven en producen van muziek.

32/8 - Geluidsversterking

32/8 wil vrijwilligers die een muziekvoorstelling (concert, optreden, free podium, totaalvoorstelling, muziektheater, ...) willen brengen of organiseren, professioneel ondersteunen door hen zowel technische bagage - vorming dus - als het geluidsmateriaal ter beschikking te stellen, dit aan bijzonder lage prijzen.

Sten Veiths - Videoclip

Je eigen videoclip! Hoe fijn zou dat zijn?
Jouw song visueel vertalen en het tot leven wekken. Dat kan!
Het bedenken, het filmen, het monteren en het uitbrengen van een videoclip lijkt een hele opgave, maar ik leer je wat noodzakelijk is, en samen maken we je videoclip.

Sten Veiths - Productie & Songwriting

Droom je van je eigen song te schrijven en op te nemen? Wil je graag een cover brengen, maar naar je eigen stijl? Schrijf je teksten, maar twijfel je of ze goed zijn?
Ik leer je met plezier songs en teksten schrijven die we dan klaar maken voor de studio en zodat je uiteindelijk je eigen song(s) kan uitbrengen.
Welke genre ook, Engels of Nederlands.
We pakken het rustig aan, op jouw tempo.
Na enkele lessen hebben we je eigen song geschreven en kunnen we nadien de studio in.

INUIT - Repeteren

INUIT biedt samen met Stelplaats laagdrempelige repetitieruimtes aan voor jonge muzikanten. Je kan terecht in 3 repetitieruimtes en (binnenkort) 1 modulaire ruimte voor elektronische muziekproducers en dj’s (al zijn bands daar ook welkom).

Shot by Matse - Band Fotografie

Van muziek video’s tot portretfotografie, bij mij kan je terecht voor al je visuele projecten. Of dat nu een muziekvideo, aftermovie, portretfoto’s of foto’s van je optreden zijn. Aarzel niet om contact op te nemen en samen wat te creëren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x