26 februari 2021

Online muzieklessen op maat!

Wegens succes worden de online muzieklessen vast opgenomen in ons lesaanbod!

Toen Covid-19 als een zwarte wolk over de hele wereld trok, werden we genoodzaakt om onze deuren te sluiten. We wilden toch een alternatief aanbieden zodat onze leerlingen toch een lichtpuntje van ontspanning hadden in een tijd waarin niets nog normaal of zeker leek. Ondanks we onze fysieke muzieklessen konden hernemen in januari, kregen we vaak de vraag of we de online lessen niet konden behouden. Vele ouders die van hier naar daar moeten crossen om overal op tijd te zijn voor de kinderen, kunnen nu rustig thuis leskrijgen, je hoeft niet meer in de file te staan, je kan in je vertrouwde omgeving les krijgen, enzovoort. Maar het allerbelangrijkste in tijde van een pandemie; je voelt je veilig en hoeft geen onnodig risico te nemen.

Online les kan je bij elke leerkracht volgen! Daarnaast hebben we nu ook 2 nieuwe leerkrachten die zich volledig storten op de online lessen, Joris en Tanguy.


Joris Dergez 

Joris geeft gitaarles en heeft naast ervaring in het doceren van gitaar, ook heel veel live-ervaring. Joris geeft vrijwel alle genres maar het stevigere werk is waarin hij uitblinkt. Dus hou je van het hardere en stevigere werk, dan is Joris dé gitaarcoach voor jou! Laat het gitaarspelen niet bij dromen en boek nu je lessen!

Joris Dergez - online lessen


Tanguy Haers

Tanguy is zelf oud-leerling aan De Rockschool en zit nu in zijn masterjaar aan Codarts te Rotterdam. Hij werkt zoveel praktijk- en theoretisch gericht. Bij hem kan je met al je muzikale vragen terecht! Tanguy kan jou ook goed voorbereiden met je toelatingsproeven voor een conservatorium.

Tanguy Haers - Online Lessen

Bekijk het team!


Prijzen

Wij gaan steeds voor kwaliteitsvolle muzieklessen en geloven dat we met de online lessen het niveau hoog kunnen houden! We hanteren dus het zelfde betaalsysteem als bij lessen die in de school plaatsvinden. Het enige wat je nodig hebt is stabiel internet en een camera op je laptop, computer, smartphone of tablet.

Elke les duurt 30 minuten. Dit is een individuele les tussen jou en je coach. We werken zoals een normale school op die manier dat je steeds op het zelfde uur online verwacht wordt. We werken met drie formules :

  1. Schooljaarformule: 30 muzieklessen voor 495 euro 
  2. Tien-lessenkaart: 10 muzieklessen voor 200 euro
  3. Proefles:1 muziekles voor 25 euro

Meer info

Online muzieklessen op maat!

Ben jij een mini of MAXI rocker?

Kriebelt het om samen muziek te maken met vrienden? Of heb je altijd al eens op een podium willen staan?

Lees meer

We want you!

Onze muziekschool groeit al enkele jaren waardoor het tijd is voor versterking. De Rockschool zoekt daarom een flexibele, sociale & muzikale administratie- & communicatiemedewerker met een creatieve pen, een vrij avondschema en een hands-on mentaliteit.

Lees meer

Hoe werkt de tienbeurtenkaart?

Overweeg je een flexibel lesrooster, waarbij je de mogelijkheid hebt om sporadisch lessen te volgen of een verscheidenheid aan cursussen uit te proberen? Dan is de tienbeurtenkaart iets voor jou!

Lees meer

Rockschoolrock 2024

Met een uitverkochte zaal overtrof Rockschoolrock 2023 alle verwachtingen, dit jaar serveren we dus een dubbele dosis rock-'n-roll.

Lees meer

Op zoek naar een cadeau?

Op zoek naar het perfecte kerstcadeautje? Geef een muziekles cadeau! Voor maar 22 euro kan je al een waardebon voor een proefles kopen. Prettige feesten!

Lees meer

Nieuw: Oefenruimte huren

Heb je geen piano thuis, wil je op een akoestisch drumstel oefenen of wil je jouw kot genoten niet storen tijdens de examenperiode? Huur onze leslokalen gedurende je lessenreeks!

Lees meer

Nieuw: Ons muzikaal netwerk!

Naast muzieklessen werken we sinds kort ook samen met externe coaches. Zij zullen je de kneepjes van hun vak aanleren, je ondersteunen waar nodig of meehelpen met het schrijven en producen van muziek.

Lees meer

RockschoolRock 2023

Na de geslaagde editie van vorig jaar, is dit legendarische eindconcert van De Rockschool terug van weg geweest.

Lees meer

Rockkoor

Heb je interesse om mee te doen met een Rockkoor? Schrijf je hier in en ontvang alle updates!

1 oktober 2022

Lees meer

Haal het maximum uit je muziekles!

Een halfuurtje is goed maar kan soms kort lijken. Waarom is dit? Omdat het leuk is! Lees hier hoe je echt het maximum uit je 30 minuten kan halen.

16 september 2021

Lees meer

Rockschool goes digital: Lessen Logic Pro, Ableton en Garageband

Als muzikant van de 21ste eeuw is het werken met Ableton, Logic Pro en dergelijke programma's niet meer weg te denken. Deze DAW's (Digital audio workstations) bieden iedereen de kans om zelf muziek op te nemen, te creëren en te producen.

13 maart 2021

Lees meer

Of je nu beginner, reeds gevorderd, jong of oud bent, iedereen is welkom.

Lager onderwijs, volwassen of gepensioneerd? Beginner of reeds gevorderd? Iedereen is welkom in onze muziekschool

6 februari 2021

Lees meer

Lessenrooster raadplegen

Via Classy.School kan je makkelijk je lessenrooster checken, contact opnemen met ons en je leerkracht en kan je snel notities toevoegen aan je les. Lees er hier alles over!

19 december 2020

Lees meer

Rocknieuws || Muzieklessen in tijden van Lockdown 2.0

Alles wat je moet weten als leerling van De Rockschool tijdens de nieuwe lockdown

6 november 2020

Lees meer

Aankopen instrument en toebehoren

Vooruitgang maak je natuurlijk het best als je thuis veel oefent. Je eigen instrument hebben is dus een must!

26 december 2020

Lees meer

Nieuwsbrief

We geven maandelijks een update over alles wat er reilt en zeilt in De Rockschool. Interesse? Schrijf je nu in via de knop 'nieuwsbrief' in de menubalk!

Lees meer

Nieuw: Songwriting

Wat zit er in een lied(je)? Hoe begin ik zélf aan een lied(je)? Hoe verzoen ik tekst en muziek? Het zijn maar enkele vragen waar songschrijvers van over heel de wereld al decennia mee worstelen.

1 september 2019

Lees meer

Rockertjesweek op volle toeren

Check "Our Coolest Kids On The Block'! Volg hun fratsen op onze facebookpagina of via ons Instagram account.

6 augustus 2019

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x