Hoe werkt de tienbeurtenkaart?

Alles wat je moet weten over onze tienbeurtenkaart!

Overweeg je een flexibel lesrooster, waarbij je de mogelijkheid hebt om sporadisch lessen te volgen of een verscheidenheid aan cursussen uit te proberen? Dan is de tienbeurtenkaart iets voor jou!

Met een tienbeurtenkaart kun je zelfstandig 10 lessen inplannen bij een coach naar keuze. Deze optie is ideaal voor leerlingen met een onregelmatige agenda of die graag lessen willen volgen bij verschillende coaches of op verschillende instrumenten. Je hebt de vrijheid om je lessen in te plannen op momenten die voor jou passen, zonder de verplichting om wekelijks aanwezig te zijn. 

De tienbeurtenkaart kost 290 euro voor 10 lessen van elk 30 minuten.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van je lessen. Beschikbare lesmomenten kun je vinden op onze website onder Inschrijven of in de agenda van je coach onder Het Team. We raden aan om bij het kiezen van de formule te opteren voor een "proefles", zodat je alle beschikbare opties te zien krijgt. Vervolgens kun je het gewenste lesmoment doorgeven via e-mail, telefonisch of persoonlijk. Als je geen geschikt lesmoment vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt namelijk ook lesmomenten overnemen van afwezige leerlingen.

Het is belangrijk op te merken dat er geen garantie is dat er elke week een beschikbaar lesmoment is bij de door jou gekozen leerkracht, en dat je mogelijk niet al je lessen in het lopende schooljaar kunt gebruiken. Ongebruikte lessen kunnen echter worden overgedragen naar het volgende schooljaar. Elke tienbeurtenkaart blijft geldig tot het einde van het schooljaar dat volgt op je inschrijving.

Ben jij een mini of MAXI rocker?

Kriebelt het om samen muziek te maken met vrienden? Of heb je altijd al eens op een podium willen staan?

Lees meer

We want you!

Onze muziekschool groeit al enkele jaren waardoor het tijd is voor versterking. De Rockschool zoekt daarom een flexibele, sociale & muzikale administratie- & communicatiemedewerker met een creatieve pen, een vrij avondschema en een hands-on mentaliteit.

Lees meer

Rockschoolrock 2024

Met een uitverkochte zaal overtrof Rockschoolrock 2023 alle verwachtingen, dit jaar serveren we dus een dubbele dosis rock-'n-roll.

Lees meer

Op zoek naar een cadeau?

Op zoek naar het perfecte kerstcadeautje? Geef een muziekles cadeau! Voor maar 22 euro kan je al een waardebon voor een proefles kopen. Prettige feesten!

Lees meer

Nieuw: Oefenruimte huren

Heb je geen piano thuis, wil je op een akoestisch drumstel oefenen of wil je jouw kot genoten niet storen tijdens de examenperiode? Huur onze leslokalen gedurende je lessenreeks!

Lees meer

Nieuw: Ons muzikaal netwerk!

Naast muzieklessen werken we sinds kort ook samen met externe coaches. Zij zullen je de kneepjes van hun vak aanleren, je ondersteunen waar nodig of meehelpen met het schrijven en producen van muziek.

Lees meer

RockschoolRock 2023

Na de geslaagde editie van vorig jaar, is dit legendarische eindconcert van De Rockschool terug van weg geweest.

Lees meer

Rockkoor

Heb je interesse om mee te doen met een Rockkoor? Schrijf je hier in en ontvang alle updates!

1 oktober 2022

Lees meer

Haal het maximum uit je muziekles!

Een halfuurtje is goed maar kan soms kort lijken. Waarom is dit? Omdat het leuk is! Lees hier hoe je echt het maximum uit je 30 minuten kan halen.

16 september 2021

Lees meer

Rockschool goes digital: Lessen Logic Pro, Ableton en Garageband

Als muzikant van de 21ste eeuw is het werken met Ableton, Logic Pro en dergelijke programma's niet meer weg te denken. Deze DAW's (Digital audio workstations) bieden iedereen de kans om zelf muziek op te nemen, te creëren en te producen.

13 maart 2021

Lees meer

Online muzieklessen op maat!

Wegens succes worden de online muzieklessen vast opgenomen in ons lessenassortiment!

26 februari 2021

Lees meer

Of je nu beginner, reeds gevorderd, jong of oud bent, iedereen is welkom.

Lager onderwijs, volwassen of gepensioneerd? Beginner of reeds gevorderd? Iedereen is welkom in onze muziekschool

6 februari 2021

Lees meer

Lessenrooster raadplegen

Via Classy.School kan je makkelijk je lessenrooster checken, contact opnemen met ons en je leerkracht en kan je snel notities toevoegen aan je les. Lees er hier alles over!

19 december 2020

Lees meer

Rocknieuws || Muzieklessen in tijden van Lockdown 2.0

Alles wat je moet weten als leerling van De Rockschool tijdens de nieuwe lockdown

6 november 2020

Lees meer

Aankopen instrument en toebehoren

Vooruitgang maak je natuurlijk het best als je thuis veel oefent. Je eigen instrument hebben is dus een must!

26 december 2020

Lees meer

Nieuwsbrief

We geven maandelijks een update over alles wat er reilt en zeilt in De Rockschool. Interesse? Schrijf je nu in via de knop 'nieuwsbrief' in de menubalk!

Lees meer

Nieuw: Songwriting

Wat zit er in een lied(je)? Hoe begin ik zélf aan een lied(je)? Hoe verzoen ik tekst en muziek? Het zijn maar enkele vragen waar songschrijvers van over heel de wereld al decennia mee worstelen.

1 september 2019

Lees meer

Rockertjesweek op volle toeren

Check "Our Coolest Kids On The Block'! Volg hun fratsen op onze facebookpagina of via ons Instagram account.

6 augustus 2019

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x