Muzieklessen Linden

Inschrijvingen voor nieuwe leerlingen worden toegelaten op 1 augustus!

Individuele muziekles

Altijd al een instrument willen bespelen? Hulp nodig bij het leren van je favoriete nummer of wil je een band starten met andere muzikanten? Dit is je kans! Wij bieden privé instrumentlessen en bandlessen aan op maat in het hartje van Leuven. Of je nu beginner, reeds gevorderd, jong of oud bent, bij ons is iedereen welkom. Tijdens de individuele instrumentlessen werkt de coach samen met jou, gedurende een half uur per week, aan jouw specifieke noden en wensen. De instrumentlessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en interesses. Wij bieden een professionele ondersteuning bij het zoeken van jouw muzikale weg. Omdat we lessen op maat aanbieden, kan je zelf jouw coach kiezen. Neem dus zeker een kijkje bij het team en kies de coach die het best bij jou past!

In onze muziekschool kan je individuele muzieklessen volgen van telkens 30 minuten. Je kan kiezen uit de volgende formules:

• De schooljaarformule loopt van september tot mei en omvat dertig individuele instrumentlessen.
  • Met een tienlessenreeks kan je starten wanneer je wilt gedurende het hele schooljaar.
  • Ben je nog niet zeker of je meerdere lessen wilt of heb je enkel een specifieke vraag, probeer dan eens de proefles!
  • NIEUW: We staken de tienlessenkaart in een nieuw jasje! Geen zorgen, we blijven de oude tienlessenkaart behouden maar deze heet voortaan de tienlessenreeks. Met deze vernieuwde kaart kan je 10 aparte lessen boeken op de momenten dat voor jou het beste past. Ideaal voor mensen met een variabele agenda!*

Gitaar leren spelen tijdens onze muzieklessen

Prijzen schooljaar 2021-2022:

• Schooljaarformule: 30 muzieklessen voor 550 euro
  • Tienlessenreeks: 10 muzieklessen voor 220 euro (oude tienlessenkaart)
  • Proefles: 1 muziekles voor 15 euro (maximaal 1 per persoon)
  • Tienlessenkaart: 10 afzonderlijk te boeken lessen voor 250 euro*

L
et op: Bij zowel de schooljaarformule als de tienlessenreeks kom je respectievelijk dertig of tien weken na elkaar, met uitzondering van de schoolvakanties. We werken dus hetzelfde als de doorsnee muziekschool; we volgen de schoolvakanties en verwachten dat je elke les aanwezig zult zijn. Op deze manier boek je sneller resultaat en kan je het meeste uit je lessenreeks halen. Voor meer informatie, zie ons reglement. Leerlingen worden verwacht hun eigen instrument te hebben zodat ze thuis kunnen oefenen.

*Voor dit pakket ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van lessen doorheen het jaar. We garanderen niet dat je deze lessen bij 1 zelfde coach zal kunnen opnemen, noch dat je deze lessen in 1 schooljaar kan afwerken. Een onafgewerkte kaart kan mee genomen worden naar het volgende schooljaar voor maximaal 1 schooljaar. Dit aanbod is beperkt.

Alle informatie over het nodige lesmateriaal en kortingen vind je hier.

Bandlessen

Omdat onze rockkampen stilaan legendarisch worden en de vraag steeds groter werd, zijn we gestart om de leerlingen ook doorheen het jaar de mogelijkheid te bieden samen te musiceren onder begeleiding van een docent. Ben je drummer, bassist, gitarist, toetsenist, zanger, tamboerijnspeler, … wij zoeken de juiste medemuzikanten die het best bij jou passen. We houden hierbij rekening met je favoriete genre, je leeftijd en je niveau.

Onder begeleiding van een coach speel je met verschillende muzikanten gedurende een uur per week je favoriete muziek met als doel klaar te zijn om de wereld te veroveren. Hopelijk is de wereld ook klaar om dit aanstormende talent te ontvangen!

Op het einde van het jaar organiseren we festival in muziekhandel Leo Caerts met alle samenspel bands!

Prijs voor dertig bandlessen: 395 euro

De bands voor dit schooljaar werden reeds gevormd, bij genoeg nieuwe inschrijvingen kunnen nieuwe bands gevormd worden.

Schrijf je in!

Online muzieklessen vanuit je luie zetel in Linden!

Wegens succes worden de online lessen vast opgenomen in ons lessenassortiment!

Toen Covid-19 als een zwarte wolk over de hele wereld trok, werden we genoodzaakt om onze deuren te sluiten. We wilden toch een alternatief aanbieden zodat onze leerlingen toch een lichtpuntje van ontspanning hadden in een tijd waarin niets nog normaal of zeker leek. Ondanks we onze fysieke muzieklessen konden hernemen in januari, kregen we vaak de vraag of we de online lessen niet konden behouden. Vele ouders die van hier naar daar moeten crossen om overal op tijd te zijn voor de kinderen, kunnen nu rustig thuis leskrijgen, je hoeft niet meer in de file te staan, je kan in je vertrouwde omgeving les krijgen, enzovoort. Maar het allerbelangrijkste in tijde van een pandemie; je voelt je veilig en hoeft geen onnodig risico te nemen.

Schrijf je in!

Muziekles online

Wie zijn wij?

Wij zijn een alternatieve privé-muziekschool in de buurt van Linden die muziekles op maat biedt. Wij bevinden ons in de Naamsestraat 92 te Leuven boven muziekhandel Leo Caerts. Onze school bestaat bijna vijftien jaar. We hebben dus een pak ervaring en heel wat tourende muzikanten zijn bij ons gestart als coach om van hun passie hun carrière te maken. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom bij ons! (Dit enkel en alleen omdat kinderen jonger dan 6 fysiek te klein zijn om de meeste instrument te bespelen).  Kortom; ervaring is bij ons absoluut niet nodig om van start te gaan maar ook professionele muzikanten kunnen bij ons terecht.

Bandlessen - Rockkamp 2021