Rockkampen

Al meer dan 10 jaar gaan we met een grote bende op muziekkamp. Door de jaren heen is er veel veranderd. Maar er is één ding constant gebleven: We Rock! 

Rockertjesweek (voor 8 tot 12 jarigen):

Voor vijf dagen (zonder overnachting) komen we samen in de Appeltuin te Leuven, hier worden de rockertjes ondergedompeld in een waaier aan muzikale activiteiten zoals instrumentlessen, workshops evenals knutselen en spelen. Daarenboven vormen ze een echte band waarmee ze op vrijdag een spetterend liveconcert spelen in de Appeltuin! Je hebt geen muzikale ervaring nodig om deel te nemen aan de Rockertjesweek.

De Rockertjesweek kost 250 euro.

Rockertjesweek 2022 zal plaats vinden van 8 augustus tot 12 augustus.

Nieuw: Mini-Rockertjesweek (voor 5 tot 8 jarigen):

Wilt jouw jongste ook elk jaar mee-rocken met broer of zus maar was hij/zij telkens nog te jong? Of bruist jouw jongste ook van muziek? Vanaf dit jaar hebben we naast de rockertjesweek (8 tot 12 jaar) ook een Mini-Rockertjesweek voor 5 tot 8 jarigen! Samen gaan we vijf dagen (zonder overnachting) naar de Appeltuin te Leuven waar onze jongste rockertjes ondergedompeld worden in een week vol muziek! Van muzikale activiteiten & spelletjes, muziekinitiatie, workshops en knutselen tot misschien zelfs de eerste stappen op een muziekinstrument! Op het einde van deze geweldige week vormen we met z’n allen een echt orkest waarmee we op vrijdag een spetterend liveconcert spelen in de Appeltuin te Leuven! Je hebt geen muzikale ervaring nodig om deel te nemen aan de Mini-Rockertjesweek.

De Mini-Rockertjesweek kost 250 euro.
Mini-Rockertjesweek 2022 zal plaats vinden van 8 augustus tot 12 augustus.

Mini-rockertjes


Rockkamp voor 12+:

Tijdens de zomervakantie biedt onze Rockschool een fantastisch Rockkamp aan, waarnaast muziek eveneens prachtige herinneringen worden gecreëerd. Gedurende vijf dagen (inclusief overnachting) gaan we met alle Rockers (12+)  naar de Kluis te Sint-Joris-Weert om bandjes te vormen. Naar goede gewoonte wordt het kamp afgesloten met een fantastisch Rockconcert.

Het Rockkamp kost 495 euro.

Het Rockkamp 2022 zal plaats vinden van 15 augustus tot 19 augustus


Bekijk hier onze aftermovies

Rockkampen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x