Piano

Yarno

Is het jouw droom om piano te leren spelen? Of je nu maar net begint of al jaren ervaring hebt, ik ben er om je verder te helpen! Ik houd me voornamelijk bezig met Jazz en elektronische muziek, maar andere genres zijn zeker welkom.

Gody

Altijd al dat ene liedje willen leren spelen op gitaar of piano? Wil je nieuwe technieken leren met je stem maar weet je niet hoe te beginnen? Je kan bij mij terecht als beginner, gevorderde, zowel jong als oud. Ik geef les op jouw maat en met jouw favoriete songs.
Zelf ben ik vooral gespecialiseerd in popmuziek, akoestische muziek en funk,... maar ik ben ook zeker niet bang van een beetje jazz.

Alex

Op de piano kan ik je leren improviseren op Boogie Woogie, Ragtime en Stridepiano. Liever piano als solo instrument? Ook daar kan ik je veel in bijleren! Ik geef het liefste jazz, pop en klassiek.

Nina

Hallo! Ik ben Nina. Ik vind het enorm belangrijk dat anderen ook kunnen meegenieten van mijn muziekkennis en hoe kan dat beter dan muziekkennis te delen? Ik speel zelf al bijna 10 jaar piano en speel zelf ook in een band, Euphoric.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x