Piano

Yarno Hoedemaekers

Is het jouw droom om piano te leren spelen? Of je nu maar net begint of al jaren ervaring hebt, ik ben er om je verder te helpen! Ik houd me voornamelijk bezig met Jazz en elektronische muziek, maar andere genres zijn zeker welkom.

Siebe Doggen

Ik zit in de laatste master piano op het Lemmensinstituut, waar ik ook 4 jaar in de Kunsthumaniora heb gezeten. Naast klassieke muziek speel ik ook op sociale evenementen als back- of foreground pianist, waar ik jazz- en popmuziek speel. Hierdoor kan ik jou ondersteunen in verschillende stijlen

Gody Snyers

Altijd al dat ene liedje willen leren spelen op gitaar of piano? Wil je nieuwe technieken leren met je stem maar weet je niet hoe te beginnen? Je kan bij mij terecht als beginner, gevorderde, zowel jong als oud. Ik geef les op jouw maat en met jouw favoriete songs.
Zelf ben ik vooral gespecialiseerd in popmuziek, akoestische muziek en funk,... maar ik ben ook zeker niet bang van een beetje jazz.

Alex Van de Meulebroecke

Op de piano kan ik je leren improviseren op Boogie Woogie, Ragtime en Stridepiano. Liever piano als solo instrument? Ook daar kan ik je veel in bijleren! Ik geef het liefste jazz, pop en klassiek.

Lise Timmermans

Recent studeerde ik af als muziektherapeute aan het Lemmensinstituut te Leuven, maar daarnaast ligt een andere passie ook bij het lesgeven! Voel je het al kriebelen om saxofoon of piano te leren spelen? Kan je al wat op je instrument, maar heb je graag wat hulp bij het leren spelen van stukken waarvan je altijd al droomde? Ik help je graag op deze instrumenten verder om dit naar jouw interesse en op jouw tempo samen onder de knie te krijgen. Tot snel!

Nina Matterne

Hallo! Ik ben Nina. Ik vind het enorm belangrijk dat anderen ook kunnen meegenieten van mijn muziekkennis en hoe kan dat beter dan muziekkennis te delen? Ik speel zelf al bijna 10 jaar piano en speel zelf ook in een band, Euphoric.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x