Piano

Yannick

Ongeacht of je nu een beginner of al ervaren bent, ik leer je de kneepjes van het vak. Ik studeer Jazz Piano aan het Lemmensinstituut, maar ik ben ook thuis in genres zoals blues, rock, soul, funk en pop. Wil je graag groeien als pianist? Dan ben je bij mij op de juiste plaats.

Sien

Zou je graag de basistechnieken van klassieke pianomuziek leren? Of wil je je favoriete popnummer kunnen spelen? Dan worden wij een topteam! Ik speel zelf al 14 jaar piano en heb 3 jaar ervaring als leerkracht. Mijn passie voor klassieke muziek (ook quatre-mains) en pop deel ik graag met beginners en zij die al enkele jaren piano spelen!

Jeff

Droom je ervan om piano te leren spelen of ben je al gevorderd? Samen gaan we op je eigen tempo op zoek naar nieuwe uitdagingen. Elk genre, van klassiek tot jazz, van rock tot funk, is welkom.
Wil je muziektheorie, techniek of improvisatie leren? Ook daar kan ik je bij helpen.
Zelf speel ik al ruim 15 jaar jazz en klassieke piano en deel graag mijn muzikale kennis met jou. Ik kijk er alvast naar uit!

Jan

Ben je een absolute beginner of zou je graag je favoriete nummers op de piano kunnen spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik leer je alles, van de eerste paar toetsen tot het bespelen van akkoorden en melodieën.

Hendrik

Gepersonaliseerde pianolessen? Op je eigen tempo groeien? Leren noten lezen of met akkoorden aan de slag? We kijken samen hoe we jouw droom waarmaken. Van Klassiek naar Pop naar Jazz.

Nina

Ben je een beginner of toch al wat gevorderd? Iedereen is welkom! Ik deel graag mijn muzikale kennis met jou! Alles kan aan bod komen: techniek, theorie, solo piano, samenspel … Zelf speel ik al ruim 10 jaar piano en volg de jazzopleiding op het Lemmens. Niet gevreesd, elke stijl en muzikale vraag is welkom!

Alex

Op de piano kan ik je leren improviseren op Boogie Woogie, Ragtime en Stridepiano. Liever piano als solo instrument? Ook daar kan ik je veel in bijleren! Ik geef het liefste jazz, pop en klassiek.

Jolien

Of je droom nu is om op het podium terecht te komen of om gewoon rustig thuis piano te kunnen spelen, samen kunnen we een mooie basis voor die droom leggen. Ik sta te popelen om mijn muzikale passie en kennis met jou te delen. Als student muziektherapie op het Lemmens ben ik dagelijks met muziek bezig en zijn zang en piano mijn muzikale passies. Zowel beginnende leerlingen als meer gevorderde leerlingen kunnen bij mij terecht, ik zal altijd op zoek gaan naar de juiste uitdaging!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x