Piano

Hendrik

Gepersonaliseerde pianolessen? Op je eigen tempo groeien? Leren noten lezen of met akkoorden aan de slag? We kijken samen hoe we jouw droom waarmaken. Van Klassiek naar Pop naar Jazz.

Nina

Ben je een beginner of toch al wat gevorderd? Iedereen is welkom! Ik deel graag mijn muzikale kennis met jou! Alles kan aan bod komen: techniek, theorie, solo piano, samenspel … Zelf speel ik al ruim 10 jaar piano en volg de jazzopleiding op het Lemmens. Niet gevreesd, elke stijl en muzikale vraag is welkom!

Yarno

Is het jouw droom om piano te leren spelen? Of je nu maar net begint of al jaren ervaring hebt, ik ben er om je verder te helpen! Ik houd me voornamelijk bezig met Jazz en elektronische muziek, maar andere genres zijn zeker welkom.

Jolien

Of je droom nu is om op het podium terecht te komen of om gewoon rustig thuis piano te kunnen spelen, samen kunnen we een mooie basis voor die droom leggen. Ik sta te popelen om mijn muzikale passie en kennis met jou te delen. Als student muziektherapie op het Lemmens ben ik dagelijks met muziek bezig en zijn zang en piano mijn muzikale passies. Zowel beginnende leerlingen als meer gevorderde leerlingen kunnen bij mij terecht, ik zal altijd op zoek gaan naar de juiste uitdaging!

Alex

Op de piano kan ik je leren improviseren op Boogie Woogie, Ragtime en Stridepiano. Liever piano als solo instrument? Ook daar kan ik je veel in bijleren! Ik geef het liefste jazz, pop en klassiek.

Jens

Na mijn opleiding klassieke piano aan het Lemmensinstituut en twee jaar zang/songwriting in PXL-music ben ik in de wereld van de popmuziek terecht gekomen waar ik nu full time als songwriter aan de slag ben. Heb je altijd al eens een nummer willen schrijven of opnemen? Of wil je gewoon aan je stem of piano vaardigheden werken? Dan help ik je daar graag mee verder!

Wachtlijst

Vind je geen passend uur?

Zet je dan op de wachtlijst, vanaf er iets vrij komt bellen wij jou op!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x