Muzieklessen Haasrode

Individuele muziekles op 15minuten rijden van Haasrode

Altijd al een instrument willen bespelen? Hulp nodig bij het leren van je favoriete nummer of wil je een band starten met andere muzikanten? Dit is je kans! Wij bieden privé instrumentlessen en bandlessen aan op maat in de omgeving van Leuven. Of je nu beginner, reeds gevorderd, jong of oud bent, bij ons is iedereen welkom. Tijdens de individuele instrumentlessen werkt de coach samen met jou, gedurende een half uur per week, aan jouw specifieke noden en wensen. De instrumentlessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en interesses. Wij bieden een professionele ondersteuning bij het zoeken van jouw muzikale weg. Omdat we lessen op maat aanbieden, kan jezelf jouw coach kiezen. Neem dus zeker een kijkje bij het team en kies de coach die het best bij jou past! 

Gitaar leren spelen tijdens onze muzieklessen

In onze muziekschool kan je individuele muzieklessen volgen van telkens 30 minuten. Je kan kiezen uit de volgende formules:

  • De schooljaarformuleloopt van september tot en met juni en omvat 32 lessen. 
  • Met een tienlessenreeks kan je starten wanneer je wilt gedurende het hele schooljaar.
  • Ben je nog niet zeker of je meerdere lessen wilt of heb je enkel een specifieke vraag, probeer dan eens de proefles!

Prijzen schooljaar 2023-2024:

  • Schooljaarformule: 32 muzieklessen voor 675 euro 
  • Tienlessenreeks: 10 muzieklessen voor 240 euro (oude tienlessenkaart)
  • Proefles: 1 muziekles voor 20 euro (maximaal 1 per persoon)

Bij zowel de schooljaarformule als de tienlessenreeks kom je respectievelijk 32 of 10 weken na elkaar, met uitzondering van de schoolvakanties. We volgen de schoolvakanties en verwachten dat je elke les aanwezig zult zijn. Op deze manier boek je sneller resultaat en kan je het meeste uit je lessenreeks halen. Meer informatie vind je in ons reglement. Leerlingen worden verwacht hun eigen instrument te hebben zodat ze thuis kunnen oefenen.


Muzieklessen in Leuven

Afwezigheden 

Het is niet makkelijk om gedurende een heel jaar elke week je muziekles bij te kunnen wonen en daar hebben we alle begrip voor. Hierdoor hebben we beslist om elke leerling recht te geven op 2 geldige afwezigheden per schooljaar! 

Ben je ziek? Met een simpel doktersbriefje krijg je een inhaalles op het einde van je lessenreeks! Moet je werken? Vraag dan een bewijsje aan je werkgever. In ons reglement vind je alle geldige redenen om een inhaalles te krijgen. 

Bekijk hier ons volledige reglement!

Tienbeurtenkaart 

Lukt het je niet om elke week op hetzelfde uur les te volgen? Dan is dit de ideale formule voor jou! Met deze kaart kan je 10 aparte muzieklessen boeken op de momenten dat voor jou het beste past.  

De tienbeurtenkaart kost 250 euro en geeft je recht op 10 muzieklessen van 30minuten bij om het even welke coach en is geldig voor alle workshops van 30minuten. 

Voor dit pakket ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van lessen doorheen het jaar. We garanderen niet dat je deze lessen bij 1 zelfde coach zal kunnen opnemen, noch dat je deze lessen in één schooljaar kan afwerken. Maar geen zorgen, een onafgewerkte kaart kan meegenomen worden naar het volgende schooljaar en dit voor maximaal één schooljaar. 

De tienbeurtenkaart kan je per email aanvragen.

Muziekles voor iedereen: Gitaar, zang, drums, bas, piano, Logic & Ableton,...

Bandlessen

Omdat onze rockkampen stilaan legendarisch worden en de vraag steeds groter werd, zijn we gestart om de leerlingen ook doorheen het jaar de mogelijkheid te bieden samen te musiceren onder begeleiding van een professionele bandcoach. Ben je drummer, bassist, gitarist, toetsenist, zanger, tamboerijnspeler, … wij zoeken de juiste medemuzikanten die het best bij jou passen. We houden hierbij rekening met je favoriete genre, je leeftijd en je niveau.

Met de bandelessen repeteer je een uur per week voor 30 weken met als doel klaar te zijn om de wereld te veroveren. Hopelijk is de wereld ook klaar om dit aanstormende talent te ontvangen! Op het einde van het jaar geven alle bands het beste van zichzelf op ons eindconcert: ROCKSCHOOLROCK.. 

Voor 30 bandlessen van één uur betaal je 445 euro. 

Schrijf je in!

Online muzieklessen vanuit je luie zetel in Haasrode!

Wegens succes worden de online lessen vast opgenomen in ons lessenassortiment!

Toen Covid-19 als een zwarte wolk over de hele wereld trok, werden we genoodzaakt om onze deuren te sluiten. We wilden toch een alternatief aanbieden zodat onze leerlingen een lichtpuntje van ontspanning hadden in een tijd waarin niets nog normaal of zeker leek. Ondanks we onze fysieke muzieklessen konden hernemen kregen we vaak de vraag of we de online lessen niet konden behouden. Vele ouders die van hier naar daar moeten crossen om overal op tijd te zijn voor de kinderen, kunnen nu rustig thuis leskrijgen, je hoeft niet meer in de file te staan, je kan in je vertrouwde omgeving les krijgen, enzovoort. Om online les op te starten vermeld je dit simpelweg bij je inschrijving.  

Muziekles online vanuit je luie zetel in Haasrode


Rockkampen 

Al meer dan 10 jaar gaan we met een grote bende op muziekkamp. Door de jaren heen is er veel veranderd. Maar er is één ding constant gebleven: We Rock!   

Dit schooljaar bieden wij 3 kampen aan: 

Mini-Rockertjesweek: vijfdaagse dagopvang met heel wat muzikale activiteiten. De perfecte muzikale ontdekkingstocht voor kinderen tussen de 5 en de 8 jaar.  

Maxi-Rockertjesweek: vijfdaagse dagopvang waar we rockertjes van 8 tot 12 jaar omtoveren tot echte artiesten.  

Rockkamp: vijfdaagse muziekstage met overnachting boordevol muzikale activiteiten en workshops. Een echte must voor de meer ervaren rockers vanaf 12 jaar. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een alternatieve privé-muziekschool niet zo ver verwijderd van Haasrode die muziekles op maat biedt vanuit Leuven. Wij bevinden ons in de Naamsestraat te Leuven boven muziekhandel Leo Caerts. Na bijna vijftien jaar muziekles op maat, hebben we dus een pak ervaring en heel wat tourende muzikanten zijn bij ons gestart als coach om van hun passie hun carrière te maken. 

Iedereen vanaf 6 jaar is welkom bij ons! Ervaring is absoluut niet nodig om van start te gaan maar ook professionele muzikanten kunnen bij ons terecht voor extra ondersteuning.

Bandlessen - Rockkamp 2022

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x