Muzieklessen Haasrode

Individuele muziekles op 15 minuten rijden van Haasrode

Altijd al een instrument willen bespelen? Hulp nodig bij het leren van je favoriete nummer of wil je een band starten met andere muzikanten? Dit is je kans! Wij bieden privé instrumentlessen en bandlessen aan op maat in de omgeving van Leuven. Of je nu beginner, reeds gevorderd, jong of oud bent, bij ons is iedereen welkom. Tijdens de individuele instrumentlessen werkt de coach samen met jou, gedurende een half uur per week, aan jouw specifieke noden en wensen. De instrumentlessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en interesses. Wij bieden een professionele ondersteuning bij het zoeken van jouw muzikale weg. Omdat we lessen op maat aanbieden, kan jezelf jouw coach kiezen. Neem dus zeker een kijkje bij het team en kies de coach die het best bij jou past! 

Alle informatie over het nodige lesmateriaal en kortingen vind je hier.

Gitaar leren spelen tijdens onze muzieklessen

In onze muziekschool kan je individuele muzieklessen volgen van telkens 30 minuten. Je kan kiezen uit de volgende formules:

  • De schooljaarformule loopt van september tot en met juni en omvat 32 lessen.
  • Met een tienlessenreeks kan je starten wanneer je wilt gedurende het hele schooljaar.
  • Ben je nog niet zeker of je meerdere lessen wilt of heb je enkel een specifieke vraag, probeer dan eens de proefles!
  • Lukt het je niet om elke week op hetzelfde uur les te volgen of wil je bij verschillende coaches afwisselend les volgen? Met de tienbeurtenkaart kun je 10 aparte lessen inplannen zonder zorgen te moeten maken of je er elke week zou geraken.

Prijzen schooljaar 2024-2025:

  • Proefles: 1 muziekles voor 22 euro (maximaal 1 per persoon)
  • Tienlessenreeks: 10 muzieklessen voor 260 euro
  • Schooljaarformule: 32 muzieklessen voor 715 euro
  • Tienbeurtenkaart: 10 aparte muzieklessen bij om het even welke coach voor 290 euro

Muziek docenten

Bij zowel de schooljaarformule als de tienlessenreeks kom je respectievelijk 32 of 10 weken na elkaar, met uitzondering van de schoolvakanties. We volgen de schoolvakanties en verwachten dat je elke les aanwezig zult zijn. Op deze manier boek je sneller resultaat en kan je het meeste uit je lessenreeks halen. Meer informatie vind je in ons reglement. Leerlingen worden verwacht hun eigen instrument te hebben zodat ze thuis kunnen oefenen.

Met een tienbeurtenkaart ben je zelf verantwoordelijk voor het boeken van lessen doorheen het jaar. We garanderen niet dat je deze lessen bij éénzelfde coach zal kunnen opnemen, noch dat je deze lessen in één schooljaar kan afwerken. Maar geen zorgen, een onafgewerkte kaart kan meegenomen worden naar het volgende schooljaar en dit voor maximaal één schooljaar. Om druk op onze agenda's te vermijden kan het zijn dat we dit aanbod beperken.)

Verlengen naar een schooljaar

Start je de tienlessenreeks in september en ben je na enkele lessen ervan overtuigd dat het hele jaar les wenst te volgen? Dan kan je jouw lessen verlengen tot het einde van het schooljaar aan een voordelig tarief. 

20 extra lessen voor 455 euro

Je kan gedurende heel je tienlessenreeks verlengen, maar je kan maar genieten van het voordelige tarief tot einde van oktober. Hierna betaal je 520 euro voor 20 extra lessen. Muzieklessen in Leuven

Afwezigheden

Het is niet makkelijk om gedurende een heel jaar elke week je muziekles te kunnen bijwonen en daar hebben we alle begrip voor. Hierdoor hebben we beslist om elke leerling recht te geven op 2 geldige afwezigheden per schooljaar!

Ben je ziek? Met een simpel doktersbriefje krijg je een inhaalles op het einde van je lessenreeks! Moet je werken? Vraag dan een bewijsje aan je werkgever. In ons reglement vind je alle geldige redenen om een inhaalles te krijgen.

Bandlessen

Omdat onze rockkampen stilaan legendarisch worden en de vraag steeds groter werd, zijn we gestart om de leerlingen ook doorheen het jaar de mogelijkheid te bieden samen te musiceren onder begeleiding van een docent. Ben je drummer, bassist, gitarist, toetsenist, zanger, tamboerijnspeler,… wij zoeken de juiste medemuzikanten die het best bij jou passen. We houden hierbij rekening met je favoriete genre, je leeftijd en je niveau.

Onder begeleiding van een coach speel je met verschillende muzikanten gedurende een uur per week je favoriete muziek met als doel klaar te zijn om de wereld te veroveren. Hopelijk is de wereld ook klaar om dit aanstormende talent te ontvangen! Op het einde van het jaar organiseren we een festival in met alle bands.

Voor 30 bandlessen van één uur betaal je 465 euro.

Schrijf je in!

Muziekles in groep - optreden 2023

Rockkampen

Al meer dan 10 jaar gaan we met een grote bende op muziekkamp. Door de jaren heen is er veel veranderd. Maar er is één ding constant gebleven: We Rock!  

Dit schooljaar bieden wij 3 kampen aan:

Mini-Rockertjesweek: vijfdaagse dagopvang met heel wat muzikale activiteiten. De perfecte muzikale ontdekkingstocht voor kinderen tussen de 5 en de 8 jaar. 

Maxi-Rockertjesweek: vijfdaagse dagopvang waar we rockertjes van 8 tot 12 jaar omtoveren tot echte artiesten. 

Rockkamp: vijfdaagse muziekstage met overnachting boordevol muzikale activiteiten en workshops. Een echte must voor de meer ervaren rockers vanaf 12 jaar.

Ontdek onze kampen!

Wie zijn wij?

Wij zijn een alternatieve privé-muziekschool in Leuven die muziekles op maat biedt. Wij bevinden ons in de Naamsestraat te Leuven boven muziekhandel Leo Caerts. Onze school bestaat bijna vijftien jaar. We hebben dus een pak ervaring en heel wat tourende muzikanten zijn bij ons gestart als coach om van hun passie hun carrière te maken. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom bij ons! (Dit enkel en alleen omdat kinderen jonger dan 6 fysiek te klein zijn om de meeste instrument te bespelen).  Kortom, ervaring is bij ons absoluut niet nodig om van start te gaan, maar ook professionele muzikanten kunnen bij ons terecht.  

Bandlessen - Rockkamp 2021


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x