Summerclasses

Krijg je maar niet genoeg van muziek tijdens de zwoele zomeravonden? Schrijf je dan vanaf nu in voor één van onze online 'summerclasses'! Ontwikkel samen met je coach een persoonlijk zomers lessenpakket.

Gedurende de zomervakantie is onze school helaas gesloten. Voor alle leerlingen die toch graag verder willen doen bieden we nog online lessen aan. Omdat vele tijdens de zomer vakantie op verlof gaan, hanteren we gedurende de zomermaanden een vrij systeem. Je kiest zelf het aantal lessen dat je wil volgen (maximaal 10), na het boeken brengen wij jou in contact met je coach en bepalen jullie samen wanneer de lessen zouden doorgaan. 

Bekijk hieronder welke coaches online lessen zullen geven! Staat jou coach er niet tussen? Geen probleem, al onze coaches hebben genoeg expertise om je verder te helpen. 

Prijs per halfuur: 18 euro

Tanguy - Gitaar, Bas, Ukelele, Muziektheorie en Voorbereiding op Toelatingsproeven

Praktijk of theorie, bij mij kan je voor al je muzikale vragen terecht! Of je nu een beginner bent, wat vast zit met moeilijke technieken, of toelatingsproeven wil doen voor een conservatorium: we bouwen samen een traject uit dat perfect bij je past. Ik leer je al mijn tips & tricks om je gitaar helemaal te leren kennen. (Tanguy studeert een master in gitaar aan Codarts in Rotterdam)

Nick - Drum, Hybrid drumming, Ableton & Logic

Drummen is fun, plezier moet altijd op de eerste plaats komen. We werken aan een mooie basis waarop we verder kunnen werken in de richting die je zelf beslist. We bekijken genres, bands, drummers,… als inspiratie om zo je eigen spel verder te ontwikkelen.
Je kan mij aan het werk zien bij The Haunted Youth en BOY SILLY.

Eden - Zang, Logic & Ableton

Als zangeres, muzikant en songwriter werk ik al enkele jaren zowel aan men eigen muzikale projecten als aan die van anderen. Na mijn studies zang en master in songwriting in Londen, kijk ik er enorm naar uit om mijn muzikale en creatieve kennis met jullie te delen. We gaan op zoek naar je eigen stem als zanger(es), werken aan je zangtechniek en bekijken verschillende songwriting technieken om je songs zo sterk mogelijk te maken.

Tim - Bas

Of je vanaf 0 begint of al enige ervaring hebt en je skills wilt bijschaven, ik geef altijd les op maat. Wil je op eigen tempo liedjes leren spelen, je eerste stappen zetten in eigen baslijnen schrijven, of vooral op techniek werken, iedereen is welkom!

Yarno - Piano

Is het jouw droom om piano te leren spelen? Of je nu maar net begint of al jaren ervaring hebt, ik ben er om je verder te helpen! Ik houd me voornamelijk bezig met Jazz en elektronische muziek, maar andere genres zijn zeker welkom.

Joris H. - Ableton Live & Ableton Push

Ik werk dagelijks aan mijn eigen muzikale creaties met Ableton Live. Dit doe ik het liefste met de Ableton Push, het geeft een natuurlijke feel aan het muzikale proces. Heb jij ook altijd al je eigen nummers willen producen? Hier help ik je graag mee verder.
Geen muzikale voorkennis nodig!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x