Songwriting

Adja

Adja is een singer-songwriter en theatermaakster van opleiding. Tegenwoordig experimenteert ze met het ontwikkelen van een hybride stijl waar Jazz, Soul, Gospel en R&B versmelten met fysiek theater en Spoken Word.
Met deze achtergrond is Adja misschien wel de perfecte coach bij het maken van jouw nieuwste tracks.

Rafael

Ik studeerde af als zanger en songwriter aan het conservatorium van Rotterdam. Sindsdien stond ik onder de naam ‘RAFAEL’ in de finale van De Nieuwe Lichting en werkte ik achter de schermen met verschillende artiesten als songwriter en producer. Tijdens mijn songwriting lessen gaan we niet alleen op zoek naar de het perfecte nummer maar ook naar wie je bent en wat je wilt vertellen.

Eden

Als zangeres, muzikant en songwriter werk ik al enkele jaren zowel aan men eigen muzikale projecten als aan die van anderen. Na mijn studies zang en master in songwriting in Londen, kijk ik er enorm naar uit om mijn muzikale en creatieve kennis met jullie te delen. We gaan op zoek naar je eigen stem als zanger(es), werken aan je zangtechniek en bekijken verschillende songwriting technieken om je songs zo sterk mogelijk te maken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x