Online lessen

Wegens succes worden de online lessen vast opgenomen in ons lessenassortiment!

Toen Covid-19 als een zwarte wolk over de hele wereld trok, werden we genoodzaakt om onze deuren te sluiten. We wilden toch een alternatief aanbieden zodat onze leerlingen toch een lichtpuntje van ontspanning hadden in een tijd waarin niets nog normaal of zeker leek. Ondanks we onze fysieke muzieklessen konden hernemen in januari, kregen we vaak de vraag of we de online lessen niet konden behouden. Vele ouders die van hier naar daar moeten crossen om overal op tijd te zijn voor de kinderen, kunnen nu rustig thuis leskrijgen, je hoeft niet meer in de file te staan, je kan in je vertrouwde omgeving les krijgen, enzovoort. Maar het allerbelangrijkste in tijde van een pandemie; je voelt je veilig en hoeft geen onnodig risico te nemen.

Laura G. - Zang en Songwriting

Laura werkte al bij ons achter de balie en volgde er zangles tijdens haar studentenjaren. Ze is bezig met haar eigen singer-songwriter project dat SENNEK heet. In 2018 was ze de Belgische kandidaat voor het Eurovisie Songfestival met ‘A Matter Of Time’

Tanguy - Gitaar, Bas, Ukelele, Muziektheorie en Voorbereiding op Toelatingsproeven

Praktijk of theorie, bij mij kan je voor al je muzikale vragen terecht! Of je nu een beginner bent, wat vast zit met moeilijke technieken, of toelatingsproeven wil doen voor een conservatorium: we bouwen samen een traject uit dat perfect bij je past. Ik leer je al mijn tips & tricks om je gitaar helemaal te leren kennen. (Tanguy studeert een master in gitaar aan Codarts in Rotterdam)

Joris D. - Gitaar

Als jong ketje begon ik nietsvermoedend aan de beste ontdekking van mijn leven, namelijk gitaar leren spelen! Nog steeds is dit mijn favoriete bezigheid, maar nog liever deel ik mijn liefde voor het maken van muziek. Begin je net met spelen of ben je al gevorderd en heb je wat hulp nodig, dan help ik met veel plezier! Ik sta open voor al de genres, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat naar het snellere, hevige werk. Heb je een voorliefde voor metal? Dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres.

Online lessen