ROCKKAMPEN 2018

16 februari 2018

Hallo iedereen,

Vanaf vandaag is mogelijk om je in te schrijven voor de rockkampen van 2018.

Rockkamp : Gedurende een week gaan we met alle + 12 jarigen die daar zin in hebben naar de Kluis in Sint-Joris-Weert om samen muziek te maken. We vormen bands, repeteren de hele week en sluiten het kamp af met een fantastisch Rockconcert voor alle ouders, vrienden en genodigden! Het Rockkamp zal doorgaan van 13 tot 17 augustus. Het Rockschoolkamp duurt 5 dagen en kost 435 Euro (met overnachting ).

Rockertjesweek: Voor 8 tot 12 jarigen ( geen overnachting ) in De Zevensprong te Leuven. Tijdens deze week worden de kinderen ondergedompeld in een waaier van muzikale activiteiten zoals instrumentlessen, workshops maar ook spelen en knutselen, en het allerbelangrijkste: ze vormen een echte band waarmee ze op vrijdag een spetterend liveconcert spelen in De Zevensprong! De rockertjesweek duurt 5 dagen , kost 295 Euro en gaat door van 6 tot 10 augustus.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan even naar atplay@leocaerts.be met al je gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en het instrument dat je bespeelt of wenst te bespelen.

Naamsestraat 90 3000 Leuven
derockschool@leocaerts.be
T 016/31 94 40

Algemene voorwaarden