Richtlijnen Covid-19

9 oktober 2020

Met de nieuwe maatregelen wijzigt er niets voor De Rockschool, toch vinden we het nuttig om de maatregelen nog even op te frissen.

De Rockschool volgt de richtlijnen van het deeltijds kunstonderwijs, hier geldt pandemieniveau geel. Dit wil zeggen dat iedereen met de leeftijd van 12 jaar en ouder ten allen tijde een mondmasker moet dragen in de school. Daarnaast gelden de normale regels, zo is handen ontsmetten bij aankomst en vertrek verplicht en houd je ten allen tijde 1,5 meter afstand. Om het aantal personen in de school tot een minimum te beperken vragen we aan alle ouders om jullie kinderen voor de deur af te zetten. Als ze eenmaal boven zijn, zal de medewerker aan het secretariaat hen tot het lokaal begeleiden indien nodig. De ouders van de allerjongsten mogen hun kind wel begeleiden tot aan het lokaal.

Tot slot vragen we jullie om niet naar de les te komen en je te laten testen indien je symptomen hebt van het virus. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn de meest voorkomende symptomen koorts, een droge hoest en vermoeidheid.

Voor meer informatie en uitzonderingsregels kan je een kijkje nemen op de website van onderwijs Vlaanderen:
- start schooljaar in pandemieniveau geel
- draaiboek 2020-2021 deeltijds kunstonderwijs

Meer informatie over geldige afwezigheden vind je terug in ons reglement

Naamsestraat 90 3000 Leuven
derockschool@leocaerts.be

Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}