Audities Band-les op 27 augustus tussen 16u en 18u.

21 augustus 2019

Onze Rockschool biedt ook samenspel of band-les aan. Onder begeleiding van een coach spelen een drummer, bassist, gitarist, toetsenist en zanger samen gedurende 1 uur per week en dit eveneens gedurende 30 weken. Je kan je opgeven voor samenspel en dan bekijken wij of er een groepje is waar je bij zou passen. We houden hiervoor rekening met je leeftijd, spelniveau en favoriete muziekgenre. Samenspel kost 359 euro per jaar!

Is het moeilijk om je die dag vrij te maken? Vul dan het samenspelformulier in op https://www.derockschool.be/form/samenspel


Er zijn ook nog een beperkt aantal vrije halve uurtjes te bemachtigen voor de individuele lessen. Raadpleeg de on-line agenda van onze coaches via https://derockschool.classy.school/planning_start_public. De lessen zijn op maat gemaakt. Je kan dus starten op je eigen niveau en met je eigen tempo. Er zijn twee formules:

10 lessenkaart ( 10 lessen na elkaar ): 200 Euro

Schooljaarformule (30 lessen): 459 Euro

De lessen hebben dan 1 keer per week plaats op een vaste dag en vast half uur. Vind je geen half uurtje dat bij je past? Laat het ons weten. We proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Naamsestraat 90 3000 Leuven
derockschool@leocaerts.be
T 016/31 94 40

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x