Gitaar

Joris

Als jong ketje begon ik nietsvermoedend aan de beste ontdekking van mijn leven, namelijk gitaar leren spelen! Nog steeds is dit mijn favoriete bezigheid, maar nog liever deel ik mijn liefde voor het maken van muziek. Begin je net met spelen of ben je al gevorderd en heb je wat hulp nodig, dan help ik met veel plezier! Ik sta open voor al de genres, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat naar het snellere, hevige werk. Heb je een voorliefde voor metal? Dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres.

Jannes

Verrassend genoeg biedt een houten plank met 6 snaren enorm veel mogelijkheden.
Staalharde riffs zetten, akoestisch tokkelen, of misschien zelfs de intrigerende wereld van experimentele muziek induiken? Het kan allemaal bij mij! Elk niveau is welkom, en ik begeleid je graag met veel plezier en enthousiasme!

Vlatko

Begin je pas met gitaar of speel je al jaren? Bij mij ben je welkom!
Blues, bluesrock en lichte jazz zijn mijn specialiteiten maar ook andere stijlen.
Improvisatie en de beginselen van de muziektheorie, ik help je daarmee graag op weg.

Roeland

Hou je van heftige muziek? Mag het tempo al eens wat sneller zijn?
Als je wilt leren rocken, scheuren, shredden, tappen, diven,..., dan kan je zeker bij mij terecht! \m/

Roman

Ik coach zowel beginners als gevorderden! Praktijkgericht of theoretisch ondersteund! Alle genres welkom: pop, rock, blues, jazz, klassiek, ... (Opleiding: Conservatorium Gent)

Gil

Met overtuiging en passie begeleid ik je graag in jouw reis als muzikant. Bij mij kan je met je bas of gitaar terecht voor je eerste nootjes, diverse stijlen (van prog-rock tot wereld muziek), groove, harmonie maar ook om je eigen sound te ontdekken.

Rafael

Ik studeerde af als zanger en songwriter aan het conservatorium van Rotterdam. Daarnaast speel al jaren gitaar, bas en piano. Bij mij in de gitaarles leg ik heel graag samen met jou de weg af van je eerste jaren op de gitaar!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x