Drum

Nick

Drummen is fun, plezier moet altijd op de eerste plaats komen. We werken aan een mooie basis waarop we verder kunnen werken in de richting die je zelf beslist. We bekijken genres, bands, drummers,… als inspiratie om zo je eigen spel verder te ontwikkelen.
Je kan mij aan het werk zien bij The Haunted Youth en BOY SILLY.

Wout

Elke leerling inspireren is mijn doel!
Mijn focus ligt vooral op R&B, funk en hiphop maar alle genres zullen aan bod komen in mijn lessen. Met mijn diploma aan het Rotterdams conservatorium en mijn ervaring als privécoach ben ik klaar om elke leerling op te leiden tot volwaardige drummer.
Benieuwd naar mijn drumkunsten? Bekijk dan zeker eens: EigenZweetStink, KRISTO of Jaouad

Sander

Heb jij zin om (beter) te leren drummen? Alle niveaus zijn welkom! Samen ontdekken we nieuwe ritmes, fills en grooves en zorgen we ervoor dat we op de manier die jou het beste past de drummer/drumster in jou tot op het podium krijgen. Je leert zowel van partituur als op gehoor spelen en leert vlot je lievelingsnummers drummen. Je kan mij horen spelen op opnames van Collectivo - Bag Bind en Lohaus.

Sam

Ben je beginner of wil je je drumspel verbeteren? Samen werken we aan techniek, groove, timing en klank. Ik laat je proeven van verschillende stijlen en het schrijven van eigen drumlijnen. We vertrekken vanuit jouw persoonlijke interesses en ambities.'

Wachtlijst

Vind je geen passend uur?

Zet je dan op de wachtlijst, vanaf er iets vrij komt bellen wij jou op!