Ableton, Logic en Garageband

Nick Caers - Hybrid drumming, Ableton & Logic

Wil je je eigen demo’s producen, audio opnemen op je slaapkamer of beats maken? Dan help ik jou graag op weg in Ableton of Logic Pro X.

Ben je een drummer en wil je je drumsound verbreden door het gebruik van samples, backing tracks of elektronica? Ontdek samen met mij de wereld van hybrid drumming en leer werken met een sample pad en triggers in combinatie met Ableton.

Joris Hansen - Ableton Live & Ableton Push

Ik werk dagelijks aan mijn eigen muzikale creaties met Ableton Live. Dit doe ik het liefste met de Ableton Push, het geeft een natuurlijke feel aan het muzikale proces. Heb jij ook altijd al je eigen nummers willen producen? Hier help ik je graag mee verder.
Geen muzikale voorkennis nodig!

Lucas Lammers - Ableton, Logic en Garageband

Als je meer wilt weten over producing en het meest halen uit Ableton, Logic Pro X of Garage Band dan help ik je met plezier. We leggen tijdens de lessen onze focus op het beheersen van de interface en het muzikaal omgaan met effecten om jou nummers tot leven te brengen.

Daarnaast ben ik ervaren in Beats programmeren en kan ik je leren werken met midi!

Eden De Wit - Logic & Ableton

Als zangeres, muzikant en songwriter werk ik al enkele jaren zowel aan men eigen muzikale projecten als aan die van anderen. Na mijn studies zang en master in songwriting in Londen, kijk ik er enorm naar uit om mijn muzikale en creatieve kennis met jullie te delen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x