Ableton, Logic en Garageband

Leonard - Ableton, Logic & Garageband

Een Tomorrowland hit schrijven, hoe moet dat? Ik leer je interessante elektronische arrangementen maken, een goede mix voorbereiden en je tracks afwerken. Ook het promo & business aspect is zeer belangrijk. Ik kan dus ook helpen met release, labels etc.

Van harde techno tot ambient, alle soorten elektronische muziek zijn welkom. Zelf ben ik vooral bezig met techno (zoals Amelie Lens, Hadone…). Geen enkele voorkennis vereist!

Rafael - Ableton

Ik studeerde af als zanger en songwriter aan het conservatorium van Rotterdam. Sindsdien stond ik onder de naam ‘RAFAEL’ in de finale van De Nieuwe Lichting en werkte ik achter de schermen met verschillende artiesten als songwriter en producer. Bij mij kan je terecht voor de kneepjes van het vak wat betreft Creative Producing in Ableton.

Lucas - Ableton, Logic en Garageband

Als je meer wilt weten over producing en het meest halen uit Ableton, Logic Pro X of Garage Band dan help ik je met plezier. We leggen tijdens de lessen onze focus op het beheersen van de interface en het muzikaal omgaan met effecten om jou nummers tot leven te brengen.

Daarnaast ben ik ervaren in Beats programmeren en kan ik je leren werken met midi!

Nick - Hybrid drumming, Ableton & Logic

Wil je je eigen demo’s producen, audio opnemen op je slaapkamer of beats maken? Dan help ik jou graag op weg in Ableton of Logic Pro X.

Ben je een drummer en wil je je drumsound verbreden door het gebruik van samples, backing tracks of elektronica? Ontdek samen met mij de wereld van hybrid drumming en leer werken met een sample pad en triggers in combinatie met Ableton.

Eden - Logic & Ableton

Als zangeres, muzikant en songwriter werk ik al enkele jaren zowel aan men eigen muzikale projecten als aan die van anderen. Na mijn studies zang en master in songwriting in Londen, kijk ik er enorm naar uit om mijn muzikale en creatieve kennis met jullie te delen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x